Rome sweet home

Vel ankommet til Fuimici lufthavn står vi og venter på bagagen. En ting kan jeg sige, de arbejder ikke på accord!
Der burde stå en chauffør ude i ankomsthallen med et skilt hvorpå der skulle stp “PKA2009”, men da alle havde fået bagage og var kommet derud, kunne ingen se ham. Ok, vi tager en smøg (det kunne jeg skrive mange gange på denne dag, men det udelades resten af tiden) og ser tiden an. “The Drunken” Player bliver klart nok utålmodig og smutter ind i ankomsthallen for at se igen. Ingen står med skilte, der hvor vi gik ud, men lige ved siden af en er en crowd af mennesker med skilte. Vupti og vores chauffør er fundet. Det viser sig at vi alle er gået igennem det forkerte toldsted, vi er nemlig gået igennem et sted, hvor man kun må gå igennem med håndbagage. Nu har jeg da aldrig… – 3 steder, det kan en mand dag ikke finde ud af. Et sted for dem der vil fortolde. Et sted for dem med håndbagage og så et sted for dem der ikke vil fortolde.

Vi bliver smidt ind i en rimelig stor mercedes er kører mod city, rimelig kedelig tur på ca 50 minutter. Vel amkommet til Della Scroffa 22 bliver vi mødt af et lille italiensk pigebarn på scooter som viser os op og rundt i lejlighederne! Ja, du læste rigtigt, vores ene lejlighed, består af 2 lejligheder.
Rimelig hurtigt efter hun er smuttet afsted igen bliver terningerne fundet frem, for nu skal der spilles om værelser. Alle 4 ser rimelig pæne ud, men 2 af dem er i samme run (der kommer billede på et senere tidspunkt) og da alle ved hvordan Rapid og Slow snorker vil man helst ikke ende der med dem.
Talking har fået noget skidt pasta i flyet og ligger derfor i en seng og prøver at få det bedre, så Chairman må slå for ham. Da vi alle ved at terninger er hans spil kan alle gætte sig til udfaldet og der er derfor kamp om at blive nummer 2, så man kan ende op i den gode ende af lejlighederne.

Det andet gode værelse ender selvfølge lig til Drunk og Rookie. Dvs at Crotian og Lucky igen igen har trukket nitten. I år består den i at dele værelse med Norgesfærgens motorlyd.

Efter værelsesfordelingen står den på lidt sprut, inden 7 af os skal ud og finde noget mad. Efter en halv dags vandring rundt i bitte små gader hvor man er bange for at blive jumpet hvert andet sekund, ender vi på en-eller-anden plads med et par restauranter. Hurtigt bliver en udvalgt og 4 borde bliver slået sammen og besat.

7 minus Drunk går igang med at udvælge vin til maden, drunk er nem og vælger sparkling water 😉 Valget falder på en flaske Amarone og det skulle vise sig at være et godt valg.

Der er ikke så meget mere at sige til restauranten andet en alle var ok tilfredse og alle var specielt tilfredse med Luckys bøf, som han gladeligt delte ud af.

Traveturen tilbage til lejligheden gik uden problemer, man skulle tror alle havde været spejdere. Et enkelt pitstop på en pizzaria/kiosk skulle der til, da der skulle fyldes depoter op med vand til sprut, lidt vin og et par øl.

Vi havde håbet at kunne udnytte vores dyrt tilvalgte terasse, men da den ligger inden midt i bygningen mente de andre beboere i ejendommen ikke at der skulle sidde 6 fulde tåber og en glad ædru mand og larme der, så der blev meget hurtigt råbt ud af et vindue. Festen forsatte i den ene stue, hvor kort og jetoner kom på bordet.
Da første spil var vel overstået var gruppen pludselig fuldtallig igen, da Talking var stået op. Et nyt spil kunne begynde, denne gang med rebuy og addons og pludselig blev det meget sjovere at være de 2 sidste.
En enkelt spiller blev meget fuld og dette sås på hans spil og hørtes på hans niveau i stemmen (og kunne ses i øjnene, når det endelig lykkedes at få øjenkontakt med ham)

Efter et par timer, endte sejren hos Drunk og Rapid som endte med at dele.

Klokken er nu blevet 03.45 og alle på nær jeg er i seng da denne lige skulle skrives færdig.
Efter højtlæsning og godkendelse til morgenmaden vil den komme online.

Pas på jer selv derude, især hvis i møder 7 stive og 1 ædru mandsperson, i blå PKA2009 trøjer.

This entry was posted in ferie, mad, PKA2009, poker, Rom, Sjov and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.