Pas på, her kommer turisterne fra DK

Idag stod alle forholdsvis tidligt op, selvom der var blevet drukket tæt timerne før. Croatian, som havde vundet en overnatning i norgesfærgens motorrum fik ikke lukket i øje hele nattet, men fik da set Della Scroffa by night og røget en masse smøger. Natpisserne havde gjort det igen… – Ikke nok med at når de endelig sov holdt de ham vågen, men når han endelig kunne falde lidt til ro (med musik i ørerne) valgte de at hoppe ned af trappen lige ved ham og overpisse toilettet 😉

4 mennesker valgte at gå den lange gang ud for at finde et supermaked, så de resterende kunne få lidt i maven.
Efter et veloverstået morgenkomplet bestående af æg, diverse pålæg, en flaske vin, lidt Jack D og cola, et 3 kilos morgenbrød og nogle lækre kager som Talking havde fundet gik turen ud i det dejlige vejr, hvor den stod på seightsieng i lange baner.
Lycky valgte fra start at lægge ud som vores personlige guide. Han æææælskaaar de smukke bygninger og ville da også vise os hver og en af dem og tro mig, der er MEGET gammelt murværk i Rom.
Første stop gik til den Spanske trappe hvor der hurtigt blev stillet op til billeder fra forskellige vinkler. Enkelte billeder gik dog ikke på PKA2009 folk, men af en anden slags mennesker.
Efter oplevelsen af denne fantastiske trappe gik turen videre, som en hver anden gruppe tyske turister, til vatikanet. I dette område nåede vi at blive overfaldet….. – af 18+ “guides” som ville give os en “special price” og “special tour”. Jeg sværger, jeg er sikker på at jeg hørte en af dem nævne håndtryk at Los Pope, i pakken.
Videre gik vandreturen til et specielt sted hvor der skulle spises. middagen bestod af diverse tallerkener, en til hver, med lidt mad på. Ikke de vilde at skrive hjem om.

Croatian har kæmpet det meste af dagen med at skaffe vores indkøbte fodboldbilletter, men efter at firmaet de er købt hos har fået deres penge, har det ikke været så nemt at få kontakt med dem. Der er blevet ringet 650 gange og skrevet emails, men lige meget har det hjulpet, vi håber det går bedre i morgen med kontakt.

Efter lidt hygge i i lejligheden gik de fleste en tur videre ud i byen. Lucky måtte kapitulere og blive hjemme.
Vi andre vadede byen tyndt, igen, for at finde noget barværk der ville servere hvidvin til en ok larmende gruppe.
Første sted gik fint alle var glade for vinen og Drunk nød sparkling water. Slow betalte på første bar og hurtigt gik turen videre for at finde et nyt sted der ville servere hvidvin til en, nu, gruppe letterede rislede PKA2009 drenge. Hurtigt blev der valgt en ny flaske vin og en cola til Drunk.
Sådanne fortsatte gruppen rundt på 5 barer. Sidste bar nåede Rapid ikke med på, han forsvandt pludselig.

Næste samlingspunkt var i lejligheden, der skulle spilles poker, skulle der. Det blev til 2 omgange som begge blev vundet af Croatian.

Mens første spil stod på var Chairman gået en tur ud i stræderne for at finde det sted vi skulle spise på til aften og for at finde en vinpusher. Han kom glad tilbage med en løkker flaske Amarone i hånden, som han poppede med det samme.

Rundt lidt i 10 gik banden ud af døren for at finde Chairmans famøse og stort omtalt spisested. Her blev serveret en lækker middag med hvad der hører til.
Da middagen var vel overstået blev gruppen skilt op. Chairman, Croatian, Lucky og som rosinen i pølseenden Talking, smuttede på bar hvor der sikkert skal diskuteres “livets gang i mimrelunden” (de er jo alle 4 af ældre dato). Rapid, Rookie, Drunk og Slow er alle endt op i lejligheden hvor den står på poks, drinks, Fiuggi og en hel del hygge.

Det har været en lang dag for alle (selvom op til flere har sovet til middag). I morgen står den på strandtur

Adios Amigos

This entry was posted in ferie, PKA2009, Rom, Sjov and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.