Undergrunden og så til stranden

I dag blev der sovet “længe”, enkelte folk var ikke helt friske. Slow har været nede og handle morgenbrød og i dag var Croatian tilfreds med det, hvilket er en præstation i sig selv.
Efter bad, solcreme og taskepakning gik turen mod nærmeste metro, for i dag stod den på strandtur. Der blev vadet op i mod Spagna og på vejen derop blev der også lige besøgt et par tøjbutikker. Den ene med en Carlsberg 1947 kollektion og en med ferrarikollektion.
Vel nede under Roms travle gader blev der ledt efter den korrekte line. Det blev line A til Tremini hvor der blev skiftet til Linie B til Pyramide. Her kom skiftet til hvad der ligner et S-tog hvor sidste del af turen blev gennemført.

Efter en vadetur ud af strandkanten blev der fundet et godt sted at ligge. Hurtigt fandt Croatioan ud af hvor der kunne lejes strandsenge så sådan 7 stks blev hurtigt hentet og sat op helt nede hved vandkanten. Der var ikke sug i drengene, ihvertfald ikke i starten. Rookie havde dog lagt ud om morgenen med et glas vino blancho og en vodka juice, så der skulle ikke gå længe før han var tilbage på hesten og var ved at suge sig ned.
Der foregik et eller andet race hvor de stod på boards med en padel og skubbede sig 7 km i alt, rimelig kedeligt at se på. Heldigvis kan Redbull som var sponsor finde ud af at finde en god DJ, så hele dagen på stranden havde vi dejlig musik i baggrunden.

Ved 17 tiden gik turen tilbage mod Rom. Vi havde været heldige at få en mail fra dem der var bestilt fodboldbilletter om at de, efter kl. 18, kunne hentes på Hotel Rosen et stykke væk fra vores lejlighed. Croatian og Drunk tog derfor derud mens de resterende drenge tog hjem for at handle til aftenens festmåltid som skal frembringes af vores allesammens 2 kokke, Rookie og Rapid.

Efter flere forskellige togturer med diverse skift stod Croatian og Drunk pludselig på et trinbræt i ingenmandsland. For at komme over til hotellet skulle en motorvej krydses og en stor omgang mafioses nedkæmpes. Vi gik med oprejst ande op til receptionen på hotellet, som mest af alt ligende nået fra en gyserfilm. Receptionisten smed en konvolut frem, desværre var det ikke med vores ordrenummer eller navn på.
Igen røg mobilerne op og der forsøgtes at få kontakt til billetkontoret, som altid var det umuligt. Der blev lagt et telefonnummer hos receptionisten + 5 euro og han lovede at ringe, når/hvis billetterne dukkede op. Vi krydser fingre for fodboldkampen er kl. 12.30 i morgen.

TIlbage i lejligheden er stemningen ved at blive letter overrislet og kokkene er ved at frembringe festmåltidet.

Der kommer opdatering senere eller i morgen, om resten af aftenen.

Ciao Amigos

This entry was posted in ferie, mad, PKA2009, Rom, Sjov and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.