Denmark, here we come

Rookie var den første oppe. Mandag var afrejsedag og der skulle ryddes op i lejligheden inden vi skulle være ude. Drunk fuldte trop og de begyndte at cleane et rum af gangen. Hurtigt stod Croatian der også og opvaskeren var i gang. Slow og Rapids fik også væltet sig ud af sengen så pludselig var der godt gang i hytten.

Gruppen forlod lejligheden i pæn stand kl 11. Slow, Talking, Chairman, Croatian og Rookie gad ikke at vente på Rapid og Lucky, da de lige skulle ødelægge alt porcelænet i lejligheden, inden de var klar til afgang. Flink som Drunk er, ventede han på dem.

Efter en vild taxatur igennem Roms gader (minder mig om en Bondfilm) ankom vi til Termini hvor Chairman og Rookie allerede stod i baggagekøen, hvor opbevaringen af kufferter skulle foregå da vi havde lige 6 timer i Roms gader, som skule slåes ihjel. Tiden blev brugt på en tur til Colosseum og andre seværdigheder der endnu ikke var udforsket. Efter sightseeing af diverse gamle ruiner blev der fundet en lille pizza/pasta restaurant hvor feriens sidste fælles måltid blev indtaget, klubkassen var også begyndt at blive rimelig tom.

Videre ud i roms gader blev tiden brugt på osning og en smule shopping, da der lige var et par damer derhjemme i KOLDE danmark, der skulle have deres del af rejsen. Rookie og Lucky fandt hurtigt en lille butik med aflagt tøj fra 80’erne som kunne bruges i denne anledning.

Sidste fælles stop på turen blev en café hvor den stod på øl, cola og kaffe. Da dette caféophold var betalt var der lige penge i klubkassen til en metrobillet, så alt har en ende men den har holdt godt.

Drunk valgte at forlade den resterende gruppe og fortsætte vandringen på egen hånd og der blev aftalt at mødepunktet va baggageclaim på Termini kl 18.30, da vores transfer ville hente os kl. 19.00. Drunk sad klar kl 18.30 men der var ikke ikke skyggen af den resterende gruppe. Efter ca 10 min kom Rookie halvt løbende. Det viste sig at det lommetyveri man kunne have frygtet hele ugen, gik ud over Croatian i dag, pungen var væk efter en fyldt metrotur (pungen er muligvis “bare” glemt i en butik, men lommetyveri gør historien mere spændende). Med baggagen udleveret gik turen igennem Termini og over til Hotel Santina hvor vores Transfer holdt. Nu skulle vi bare i lufthavnen og så hjem til DK.

Resten er kedelig historie der foregår i 2 forskellige lufthavne og et tårevædende farvel til Chairman som trækker sig efter denne sæson.Vi siger i stedet for VELKOMMEN til Gucci (pokernavn kommer) og byder en nu sæson for PKA2009 velkommen med start den 18. Oktober kl. 1830, hos Drunk.

Tak for en fed tur drenge…

PKA2009 til bold

This entry was posted in ferie, PKA2009, poker, Rom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.