ohhh, what a day :-)

Wow for en dag, der er sket en del og en hel del spændende for en søndag, skal jeg love.

Dagen starter med besøg fra det meste af familien fra Glostrup, de skulle alle i Bio med Dorthe så de var her lidt i 9. Been ringede og spurgte om jeg ville med ud og se sprængningen af den gamle Gassilo ved Valbyparken.

Der skete flere ting på vejen til Valby. Først ser man 3 mennesker stå omkring en mandsperson på vesterbrogade og man kan høre at de bliver ved med at spørge ham hvordan han har det og at han skal holde ud, for ambulancen er på vej. Well well, der var styr på det så jeg hopper stille og roligt videre på min vej.

På hovedbanen står Been, Emil og Gabriel allerede og venter på mig, Been har styr på rejseplanen (troede jeg) så jeg følger bare efter Been ind i et S-tog. Vi finder ud af at det ikke er det rigtige tog så vi hopper ud og over i et andet tog tilbage mod hovedbanen. På dybølsbro hopper vi så endnu engang af og op over broen, hvor vi fanger linie A, denne gang på rette spor. Nu er det så den næste begivenhed indfinder sig.  En billetkontrollør kommer forbi og snakker omkring sprængningen og fortalte hvor man skulle af og gå hen. Mens han stod der spurgte han pludselig de 2 unger om deres billet og da de ikke kunne fremvise det stak han dem et klippekort hver (et prøveklippekort) så de selv kunne klippe på vejen tilbage. Selvom jeg er voksen (er ihvert af ældre dato) skulle jeg heller ikke snydes. Så jeg fik hans DSBjakke og hat på, så jeg kunne tjekke ungernes klippekort:

 

 

 

 

 

 

Vel fremme ved Ny Ellebjerg st. gik vi en i længere slange, over til det afspærrede sikkerhedsområde ved Siloen. Vi var der 30 min før tid, men ungerne fik en platiskpose at side på og lidt sund snack og så var der lidt varm kaffe til de 2 voksne. Note til mig selv, Så snart Emil er stor nok, skal han have et ur 😉

Her er så hvad der skete fra kl. 12 og 1 minut og 44 sek frem

Efter de 15 sekunders forløsning gik turen tilbage til kbh. Jeg skulle hjem og slappe af, inden dagen sidste begivenhed, nemlig en biotur med Dino og onkel Michael. Der skulle ses Skyfall igen. Den skal jeg altså ikke se igen. Det er nu anden gang jeg ser den og anden gang jeg falder i søvn i biografen, den MÅ være kedelig.

Dagen er sluttet med en længere samtale med Gamle Gustav (en god ven fra Svendborg). Han havde lige lidt PC-problemer jeg skulle assistere med.

I morgen står den på MTV Award Release party i øksnehallen, hvor jeg skal være områdeleder sammen med 2 andre, for gaderobevagterne, det skal nok blive hyggeligt.

Reklame: Husk at stikke Team Snail en donation til Movember. Vi vil ikke have Likes på facebook, vi vil have donationer: http://dk.movember.com/team/847653

This entry was posted in Sjov and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.