Mandag og MTV Award pre Party

Laaaang dag.

Dagen startede omkring kl 7, da jeg ikke kunne sove mere. Lidt dumt, da jeg vidste det ville blive en MEGET lang dag. Jeg drak kaffe og slappe af til lidt over 9, hvor det blev min tur til at gå i bad og derefter snige mig ned til bus 5a for at komme til Nørrebro. På Nørrebronx skulle jeg finde en Mr. Mister butik, da jeg skulle bytte nogle boxershort. Desværre havde de ikke nogen andre jeg ville have, så jeg må finde endnu en butik og håbe at de har et bedre udvalg. Jeg mødtes derefter med Mette og fik lidt at spise og en hyldeblomst drik. Vi snakkede et par timer og gamle dage og ellers løst og fast, hvorefter jeg fandt en bus og smuttede hjem til Bobby. Han skulle lige en tur ud, inden jeg skulle være områdeleder ved MTV Award pre party, i Øksnehallen.

Kl. 15 mødtes jeg med de 2 andre områdeledere i Øknsnehallen og vi fik delt de 3 garderober mellem os. Jeg begyndte at forberede i gardeoben inden de 10 folk der skulle stå hos mig, ankom. For der ikke skulle ske kaos, måtte jeg jo sikre mig at numrerne kom på bøjler i en eller anden fornuftig rækkefølge. Ved 16 tiden begyndte de frivilligr så småt at ankomme og hurtigt fik de hjulpet mig videre med mit system. Vi fik brieftet dem og smidt nogt mad i hovedet og kl. 18 åbnede dørerne. MEGET hurtigt fandt vi ud af at der IKKE var plads til 30 jakker på en række, da alle jo kom med storer vinterjakker., så hurtigt fik jeg sat en frivillig igang med at rette alle bæjlerækker til, så der kun var 20 bøjler på hver. Puhaa, det betød lige en halvering i antallet af jakker, men hellere det end det kaos der ville blive, når alle jakker pludselig lå i en stor bunke på jorden. Alt gik vel og kl. 20 kunne vi “lukke” vores gaderobe for indlevering og sende alle nyankomne gæster over til den større garderobe.

Alle de kendisser og jeg kendte NÆSTEN ingen af dem. Jo, jeg så Ulven aka Peter og senere så jeg Amalie wuuuuup. OG så vil jeg gerne undskylde offentligt til Christopher 🙂 Mens jeg gik ude i gården hvor der måtte ryges (med mit medarbejderbadges på) siger en ung man til mig at “han er klar”. Jeg vender mig lettere forvirret rundt og spørger om han snakker til mig. “Ja, jeg er klar til at gå på scenen” siger han (på en pæn måde). Her er jeg så nød til at spørge den nydelige unge mand om hvem han er, for jeg kender ham desværre ikke. “Jamen, jeg er da Christopher” svarer han og til det må jeg svare “OK, men jeg står altså kun for garderoberne”. Sorry min ven, jeg glemmer ikke dit ansigt igen.

Ellers en hyggelig aften sammen med alle de frivillige fra CPHvolunteers.

Klokken er nu 2.37 og jeg vil i seng. Godt man har fri i morgen. Hygge hej

NB: Lige en video med LOC fra den glade aften: http://youtu.be/F0sEUwqmoaI

This entry was posted in CPHvolunteers, Sjov and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.