Besøg hos Galata Gold Center

Ok, lidt træt var man kl. 07.30 da man vågnede.

Musikken ved poolen valgte i går aftes at spille til 23.30. Ikke at det i sig selv gør noget, men da de valgte at spille så højt at i har kunnet høre det i udkantsdanmark og vi har værelse ud mod poolen, så er det ikke OK!
Der sad 3 ludere og en lommetyv ved poolen og hørte på det og jeg tror derfor musikerne valgte at skrue ekstra op, da vi andre der var løbet fra det, da skulle høre hvad vi gik glip af.
Jeg havde noget at tage bukser på for at løbe ned og vælte højtalerne i poolen da de stoppede, rimelig heldigt for dem.
Når men vi faldt hurtigt i søvn bagefter og fik da sovet nogenlunde.

I dag har den stået på Citytour til Bodrum med et stop ved Galata Gold Center, Panama Leather Center og 3 historiske steder.

1. stop var Galata Gold Center og Dorthe og jeg skulle se på vielsesringe. Der skulle jo være en del at spare på guld hernede, da de jo ikke betaler ordentlig løn, skat, vand, varme osv osv.
Vi røg hurtig med den flinke mand ind i vores eget lille rum og så begyndte det ellers… – Hurtigt var de 2 og vores valg var alle noget Lxxx. Platinium var dyrt og ringe, vores ide om fingeraftryk inde i ringene var besværligt og dyrt. Størrelsen var skidt, udformningen var ringe tænkt. Ideen om at de skulle var kantede, ville se dårligt ud i hvidguld (som var det de valgte vi skulle have) og jadajadajada.

Da vi endelig var blevet nogenlunde enige m materiale, udformning, diamant osv blev det spændende, nu skulle prisen afsløres

Euro 4500,-. Tag den, in your face…….

Det var så over dobbelt så dyrt som de ringe vi har fået designet i Danmark. Bevares, det 2 5 minutters snak med chefen, så røg prisen ned på Euro 2600,- DET var da et slagtilbud, special price for you my friend, and say hello to my cousin in Hundige Storcenter…

Nå, men fattigrøven (eller bare røven) i mig, ville helt sikker ikke betale så meget og prisen blev derfor afvist.
Jeg begrundede det selvfølgelig med den pris vi havde fået i Danmark, for et custom made produkt, men den pris det var en klar løgn, det kunne ikke lade sig gøre med priserne på guldmarkedet.
Jaja, men stadig venner, jeg betaler ikke kr. 20000,- for et par ringe i tyrkiet, lige meget hvor meget “Special price” og garanti og kanel, i kan stille.

Jamen, så snakker vi da med chefen igen… – % minutter senere kommer det nye tilbud.

Nu er ringene mindre, fingeraftrykket var væk og diamanten forsvandt ind.. – Ny pris, euro 1500,-
Vi skulle dog slå til og betale nu, for ellers kunne det ikke lade sig gøre.

Enden på denne historie blev at vi ikke købte noget, så back to DK og købe ringe.

Næste stop var 3 historiske steder, ikke så meget at fortælle andet end at en eller anden dansker fra Odense Uni har været med til at gøre noget ved noget.

Så blev det Panama Leather Center som afholdt modeshow for os, puha det var kedeligt og deres priser var HEELT i hegnet. Ejeren fortalte at der i dag var “special discount” til os, det var 40%. 2 sek. efter fortæller guiderne at vi skal gå 60-65% under prisen! Intet læder til os, det holder vi i soveværelset 😉

Sidste stop var Bodrum by. Her fik vi 2,5 times tid på egen hånd. Ren kopivarer og igen til skyhøje priser. Jeg tror faktisk Ralph Lauren ville ønske han kunne sælge originale poloer til de priser, så der blev ingen poloer til Martin Spliid, han venter i stedet på at Jacob Skov sender en pose aflagt tøj til Vesterbrogade.

Resten af dagen har stået på backgammon og aftensmad ved poolen og nu er der så tyrkisk dans sammen med os gæster (nej, dorthe deltager ikke):

20130611-211629.jpg

Vi vil nyde aftenen med lidt mere dans og så ikke gå for tidligt i seng, det larmer alligevel (man er vel blevet gammel og gnaven). I morgen står den på en dag ved poolen, så jeg må se om jeg kan vågne tidligt nok til at smide håndklæder på solsengen og ellers må jeg bare lege dum svensker og flytte hvad der ligger hvor jeg vil være 😉

Ha det herligt, det ved jeg vi vil have.

NB, så kom mavedanseren

20130611-212036.jpg

This entry was posted in Bryllup, ferie, Tyrkiet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.