Ild, glasskår og gamle historier

Så vågner man til en MEGA overskyet himmel. Tjekker hurtigt vejrudsigten og ser at der kommer regn det meste af dagen. Det var ikke lige det vi havde regnet med da vi bookede vores billetter, det var i DK det skulle regne!
Humøret var ikke så højt i dag grundet larmen fra poolområdet i går aftes. Det var så højt at vi ikke kunne være på værelset så da kl. blev 23.30 var jeg nede og snakke med hotelmanageren, det lovede bod og bedring (kan man andet med en MEGET ophidset Mr. Spliid?)

Men før jeg skriver mere fra i dag, skal i da lige vide noget om de effektive tyrkiske håndværkere. I går morges da vi stod i receptionen og ventede på bussen til Bodrum, røg en del af loftet pludselig ned i receptionen:

20130613-084042.jpg
Efter en 8 timers tid, så loftet sådan her ud:

20130613-084135.jpg

Har i oplevet så effektive håndværkere i DK? Her mener jeg ikke kvaliteten af selve håndværket, men at de er færdige og har fået pollyfillaen til at sidde, på bare 8 timer? 😀

Well, back to today.

Efter morgenmaden stod den på en hel dag i solsengen, nu skulle vi dælme være brune. Som sagt var det meget overskyet, men vi satte vores lid til at farven tilsmilede vores bleghvide danskerkroppe alligevel. Indimellem tittede solen frem mellem skyerne og det var nu ganske varmt alligevel.
Efter ca 2 timer med pletvis sol, begyndte det at blive en del bedre. Efter frokost var man faktisk glad, når solen gemte sig bag en sky!
Det gik faktisk så galt med solen, at Dorthe har måtte investere i en hat, da hun er blevet forbrændt i hovedbunden og selv med min faktor 30, er jeg en smule rød.

Efter aftensmaden blev der spillet backgammon ved poolen. Der står nu 3-2 til Mr. Spliid, vi fortsætter i morgen aften.
Ved 22 tiden begyndte aftenens show der i dag stod på “mand på glasskår med gæster på ryggen” og et lille ildshow.

20130613-090000.jpg

Da kl blev 23.30 kunne jeg se at Mustafa (hotelmanageren) skyndte sig over til musikken og fik dem til at skrue ned, så han har da lyttet til mig, efter at jeg i går aftes var nede og rive ham rundt, grundet larmen.

Imorgen står den på endnu en dag med poolen med faktor 50 og solhat. Senere på dagen går vi en tur ned til “centrum” for at se hvad de har at byde på, dernede.

Roger, over and out…

This entry was posted in ferie, Sjov, Tyrkiet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.