Anden dag snart overstået

Hvad er der sket i dag? Egentlig ikke så meget. Vi startede med morgenkaffe på terassen, for sådan lige at se farvel til poolviewet (mere om det senere), derefter blevet der badet og pakket kufferter.
Efter jeg havde pakket bar jeg kufferten ned til receptionen. De spurgte om jeg ville se vores nye rum, men tænkte at det måtte jeg hellere lade mor om, så jeg smed mig ud på en solseng og startede ugens tanningsprocess. Mutti kom ud efter at have set på 2 værelser! Ja det første var selvfølgelig ikke godt nok, det var jo et rygerværelse. Det hun valgte havde så en FANTASTISK udsigt, ud til en baggård 😉 Jaja, bevar mig vel, den var 2 værelset, men alligevel på samme størrelse som den vi kom fra, der i det mindste havde poolview, omend mest børnepool man kunne se.

View fra terassen fra første værelse: 1. værelse

View fra terassen fra det nye værelse: Nye værelse

Så var det tid til informationsmøde, det var dog ikke det mest interessante. Vi fik set de andre danskere og ja, de fleste var 60+, så jeg har stadig ikke lokaliseret de unge finker. Efter mødet smed vi vores kufferter op i den nye lejlighed og fik pakket ud, inden turen gik tilbage til poolen. Et par timer her gjorde lykke med farven, der nu begynder at kunne ses.

Vi tog en drink i poolbaren, inden vi skulle op i byen og finde noget aftensmad. Her skete så det at Startour ringede for at høre om mor var tilfreds med den nye lejlighed, puhaaa så startede snakken. Hun fik forklaret på en pæn måde at det var hun ikke og bla bla bla, 20 år siden, bla bla bla, men at hun var meget tilfreds med guidernes hjælp. Det lykkedes hende endda at få dem til at tilbyde os et andet hotel som vi dog takkede nej til, gider ikke pakke igen.

Aftensmaden er blevet indtaget på en fiskerestaurant, Isaac Tavern, hvor vi valgte en meat meze…!

Nu sidder vi tilbage i hotellets poolbar, med hver vores iPad og hygger. Hvad gjorde man dengang der ikke var iPad, iPhones og ikke mindst internet 😉

Sov godt hjemme i Danmark, det er jeg sikker på at vi gør her.

This entry was posted in cypern, ferie, mad, startour and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.