Gamle minder…

I dag har den stået på solbadning inden vi skulle i blikskuret og spise aftensmad, wow det glædede vi os begge MEGET til.
Jeg nåede at sove på en luftmadras i poolen i 1,5 times tid, godt jeg lige havde smurt mig ind i solcreme og godt den selv havde bevæget sig over i skyggen det sidste stykke tid. Det er mange år siden, jeg har været SÅ solbrun 🙂

Da vi skulle til at gøres os klar til at gå, bade og sådanne ting smuttede jeg en tur over til Angelo´s mens mor var i bad. Da jeg kom der over stod der denne ældre herre. Jeg fortalte ham hurtigt at vi var på en reuiniontur og ville se de steder vi var kommet, for ca. 20 år siden. Jeg prøvede at finde ud af om han kunne huske os, men som han sagde, så havde han haft mange kunder på 20 år. Vi snakkede kort sammen og jeg fortalte f.eks. at dengang vi var her, var der en ung cypriot der mistede livet i en motercykelulykke, lige uden foran butikken, hvor også en svensk 25 årig pige mistede et ben, det er da en dag man ikke glemmer.
Vi aftalte at vi begge kom forbi senere, så havde han lidt tid til at tænke sig om (rimelig anmassende egentlig).

Da jeg også havde været i bad og fået smurt den smækre krop ind i aftersun, smuttede vi over til Angelo´s. Mor kunne godt kende ham men jeg var lidt i tvivl om han kunne kende os. Vi blev inviteret ind i butikken og sat ned og han bad konen finde en juice til os. Pludselig nævner manden dælme at han kunne huske vi havde sendt et postkort til ham og at han vistnok havde et billede af os alle (eller ihvertfald med os), det kunne vi ikke selv huske til at begynde med.

Når, vi skulle videre op i skuret så vi aftalte med Angelo at vi kom derned søndag og lejede et par cykler, nu skal vi sgu se området med egne ben og ikke ved motorkraft.

Nu var der kun en lille gåtur op til skuret og så skulle vi genere nogle andre cypriotere med vores reuinionhistorie og så have noget lækkert mad… – meeen nej, der var lukket 🙁
Vi valgte at prøve igen søndag og så bare tidligere, noget morgenmad eller frokost. Den kan jo ikke bare være lukket for sæsonen, når vi nu endelig er her.

Aftensmaden blev istedet indtaget på Limelight Taverna, det kan anbefales. Slå den op på tripadvisor.com og læs hvis i ikke tror mig.

Vores videre færden rundt i Ayia Napa gik til havnen hvor vi gik en på den cafe hvor vi var med Sus og Benny og fik en kop kaffe.
Derefter gik turen videre ned af havnefronten for at købe billetter til bådturen i morgen. Svetlana (som billetsælgeren hedder) kunne huske os og spurgte om vi skulle have hele talen igen, det mente vi nu ikke. Mor fik stillet de spørgsmål som hun nu engang altid skal og vi fik købt billetter, så i morgen kl. 10.30 ligger vi på en båd og soler, i stedet for ved poolen.

Det var ca hvad der skete i dag. Der er noget byfest i byen, men vi har ikke kigget så meget på det, det bliver lørdag eller søndag aften.

Vi ses, drenge og piger

This entry was posted in cypern, ferie, mad and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.