Så blev det fodbolddag

9.30 kom opkaldet vi alle havde ventet på, vores billetter lå klar på Hotel Rosen.
Et par af drengene lignede lort sammen med resten af lejligheden de havde vist haft en kodyl hård bytur i går. Drunk havde ikke været med i byen og Slow var kommet tidligt hjem sammen med en MEGET fuld Talking, så begge var rimelig friske i hovedet, da Croatian løb rundt oo spredte nyheden om billetter.
“Problemet” var at der kun var 3 timer til kampstart og alle skulle gerne lige friskes lidt op og billetterne skulle afhentes.
Vi vandrede i samlet flok ned med metro Spagna for at komme til Flaminio. Her skiltes vi i 2 grupper, dem der ville blive bes Flaminio og drikke og dem der ville til Hotel Rosen og lege på motorvejen, for at hente billetter. Croatian var indlagt til at tage derud da billetterne var i hans navn og da ingen af de resterende råbte i munden på hinanden for at tage med valgte Drunk at give ham følgeskab.

Vel ankommet til Du Ponti valgte Croatian og Drunk at tage den “sikre “vej over motorvejsbroen, istedet for at krydse vejen på banerne. Billetterne blev hurtigt udleveret og vi fik konstateret vores anelser om at de billetter vi havde givet 75 euro for stykket ha de en pålydende værdi af hele 17 euro 😉
Vi røg hurtigt over skinnerne med billetterne i lommen og ind i toget igen.
Vel tilbage på Flaminio gik kampen ind på at lokalisere Talking, Slow, Lycky, Rookie, Rapid og Chairman. Der var ikke lang tid til kampstart så vi skulle hurtige finde Sporvogn 2 og afstid afsted mod Stadio Olimpico.
Inde i sporvognen gik det hurtigt op for drengene at en manglede, nemlig Rapid. Han var ikke at se og høre og man kunne heller ikke ringe til ham, da hans tlf ikke virker i udlandet.

11 skridt før vi skulle igennem første kontrol til Stadion kom Rapid løbende, så nu var gruppen fuldtallig igen.

Pludselig opstod problemerne, billetterne stod ikke i vores navn og ikke alle havde ID med. Vagterne bad os alle om st samles et sted da de lige skulle finde ud af om vi måtte komme ind. Vi fuk dog forklaret dem hvor vi havde købt billetterne og vi fik vist dem de papirer de ville se. Nu gik turen så igennem næste kontrol, som var taskekontrollen. Her overfaldt 2 vagter meget hurtigt Slows rygsæk, de fandt den nemlig meget interessant da den indeholdte børnetasker og 2 par damesko, det fandt de MEGET underholdende 😉
Et enkelt sikkerhedscheck mere og så var vi endelig inde.
Kampen forløb rimelig rolig der blev, af nogen, drukket én enkelt øl men ellers stod den på vand og cola. Der var super stemning på stadion og AS Roma vandt kampen 2-0.

Vejen tilbage til lejligheden gik over McDonalds, nu skulle drengene sgu have lidt junk. Vi nåede næsten kun lige ind af døren før Drunk blev sat til at få Efb-FCK frem på fjernsynet. Dette blev klaret med en iPad, hdmikabel, internetforbindelse og en slingplayer.

Slow havde en aftale med sin far om at komme og aflevere lidt euro da hans dankort var lukket, Drunk og Rapid tog med på turen.
Turen gik denne gang til Termini og videre ud i gaderne for at finde hotellet. Vel fremme ved vores destination blev vi mødt af en glad mand uden penge. Han inviterede os med op på hotellet men det blev hurtigt stoppet af receptionisten. Vi måtte ukke komme med op fordi vi ikke var registreret, det var ordre af politiet ?!?
Istedet fandt vi en lille café hvor der hurtigt blev bestilt øl og juice. Ca 10 minutter inde i snakken løb tjeneren pludselig hen til en gammel mand der var faldet om med, Drunk i hælene. Drunk kunne ikke rigtig se hvad han skulle gøre så han overlod førstehjælpen til de andre tililende. Der blev ringet til 112 og givet hjertemassage indtil ambulancen kom frem. Lægerne overtog førstehjælpen men efter ca 30 min blev manden smidt død op på båren… – så har man, desværre, også oplevet det.

På vej tilbage til lejligheden faldt Drunk over en Smoothiebar, som de lige måtte prøve da han var træt af cola, fanta og sparkling water. Det der smoothie kan kraftigt anbefales, ihvertfald når det er lavet på frisk frugt.
Slow fik en Rom med en smule cola og Rapid bestilte en Ren rom, men istedet for de 2-4 centiliter man normalt for i DK, fik han et halvt glas 🙂

Tilbage i lejligheden sad de resterende drenge stadig og så bold, dog var de alle klar på en tur ud og spise så snart kampen var fløjtet af.

I dag blev der ikke vadet så meget efter mad. Vi stoppede hurtigt op på en lille spaghettirstaurant og fik en blandet mel, vand og æg med parmasan på. Efter maden trak Drunk alle sammen med op på smoothiebaren, da han klart skulle have en mere.

Dagen sluttede i lejligheden med et spil poker mellem Rookie, Rapid, Lucky og Talking. Resten var alt for trætte.

I morgen er sidste dag, men mon ikke vi kan finde en smule spændende at sladre om.

Vi ses på den anden side med den gamle mand.

This entry was posted in ferie, PKA2009, Rom and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.